Matthäus-Passion 2020

Dirigent Thijs Kramer zal de Matthäus-Passion van J. S. Bach op zaterdag 28 maart 2020, om 14.00 uur, uitvoeren in de Westerkerk in Amsterdam.

Tientallen keren heeft Thijs Kramer de Matthäus-Passion uitgevoerd met verschillende koren. Op 3 april 2007 overhandigde Simon Reinink, directeur van het Concertgebouw, Thijs Kramer op het podium van het Concertgebouw in Amsterdam de bronzen Concertgebouwpenning. Deze penning (ingesteld in 1928) wordt uitgereikt aan personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor het Concertgebouw.

Thijs Kramer heeft de Matthäus-Passion uitgevoerd met koren zoals de KCOV Excelsior, Nederlandse Händelvereniging, het Baarns Concertkoor en zijn Vocaal Ensemble Fioretto. Kenmerkend voor zijn uitvoeringen is de veerkrachtige, tekstgeoriënteerde interpretatie van dit werk.

We hopen de bezielende kracht van deze muziek over te brengen op de luisteraars in de pas gerestaureerde Westerkerk.

Voor meer informatie: e-mail: st.fioretto@planet.nl of tel. 06 53 610 596

Kaarten bestellen Matthäus-Passion 2020


dhr.mevr.onbekend

U maakt het totaalbedrag van € 0 over t.n.v. Vocaal Ensemble Fioretto
IBAN: NL71 INGB 0007 332233
De kaarten worden u toegezonden zodra de betaling is verwerkt.

Uw gegevens worden uitsluitend bewaard en verwerkt ten behoeve van de kaartverkoop. Mocht u ook geïnformeerd willen worden over andere concerten van Vocaal Ensemble Fioretto, vinkt u dan a.u.b ook het vakje 'wel' aan.